NOVI IZDELEK V PONUDBI - BAKRENA MOTIKA


Motika1

 

 

Zakaj bakreno orodje? Orodje se ne iskri in ni statično, baker preprečuje razvoj patogenih organizmov in preprečuje okužbe rastlin, zvišuje življenski potencial, zaradi česar so rastline večje in močnejše, ima nizek količnik trenja, zato je delo z njim mnogo lažje, bogati zemljo z redkimi elementi, omogoča razvoj celične membrane, organskih spojin in odpornost, odganja polže, ne rjavi, alkarizira substrat, ionizira površinsko vodo, je razvito in ročno izdelano v Sloveniji.

 

 

 

 

 

PREDSTAVITVE NA PRIREDITVAH


Med letom se večkrat predstavljamo na sejmih in prireditvah po Sloveniji. S seboj imamo vedno nekaj naših najbolj tipičnih izdelkov, katere si lahko ogledate in nas povprašate o njihovi namembnosti in uporabi.

Kmecka_trnica

 

DOSTAVA IN MONTAŽA


Končne izdelke vam po predhodnem dogovoru pripeljemo tudi na dom. V bližnji okolici nudimo brezplačno dostavo. Za prevoz imamo na voljo kombi in manjši tovornjak.

Poleg dostave pa nudimo tudi montažo, kar velja predvsem za ograje, dvoriščna vrata,...

Prevozni_kombi

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih