KOTEL ZA DESTILACIJO ETERIČNIH OLJ


Kotel za etericna oljaKotli za destilacijo eteričnih olj so namenjeni za pridobivanje eteričnega olja iz uporabnih delov rastlin. Izdelani so iz nerjaveče pločevine ali bakra. Sestavljeni so iz kape, kotla, košare, kurišča, hladilne posode in vezne cevi. Znotraj kotlov so sita, oblikovana na način, da čimveč pare potuje skozi rastline. Kotle se segreva s plinskim gorilnikom ali s kurjavo drv. Na voljo so v različnih velikostih.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti, kako je potekala destilacija eteričnega olja z enim izmed naših kotlov.

Poleg izdelave kotla vam nudimo tudi spodnje pakete in storitve:

1. Laboratorijski paket, ki vsebuje vse potrebne laboratorijske aparature in pripomočke za uspešno destilacijo in polnjenje eteričnih olj in hidrolatov v embalažo.
2. Priročnik za pridobivanje, shranjevanje in uporabo hidrolatov in eteričnih olj z recepti za izdelavo kozmetičnih izdelkov.
3. Kemijska analiza (GCMS) in aromaterapevtska evalvacija uporabnosti eteričnega olja
4. Akreditirana certifikacija eteričnega olja za namen prodaje na trgu ali za namen prodaje kot vstopne surovine v končni proizvod.

Informacije:

Katja 040 580 803 (dosegljiva po 16h)
Boštjan 041 455 156

 

 

 

 

 

 

 

Kotel za destilacijo eterinih oljKotel za destilacijo eterinih olj1

kotli etericna rsz

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih